درباره نشریه

دوفصلنامۀ «مطالعات میان‌رشته‌ای معماری ایران»، وابسته به دانشکدۀ هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ، نشریه‌ای تخصصی است که محوریت اصلی آن معماری، شهرسازی، و برنامه‌ریزی شهری و روستایی است. همچنین، ارتباط میان‌رشته‌ای با زمینه‌های مرمت، انسان‌شناسی، هستی‌شناسی، معرفت‌شناسی، روان‌شناسی، زیبایی‌شناسی، اقتصاد، جغرافیا، عمران، مدیریت، گردشگری، باستان‌شناسی، فلسفه و جامعه‌شناسی دارد.
  • محتوا و حوزه‌های راهبردی مجله
  1. نقش حکمت نظری و عملی فرهنگ اسلامی در خلق آثار معماری و شهرسازی
  2. تبیین روش‌های تحقیق و جایگاه میان‌رشته‌ای از طریق برقراری ارتباط بین معماری و رویکردهای فرهنگی، انسان‌شناسی، هستی‌شناسی، معرفت‌شناسی، روان‌شناسی، زیبایی‌شناسی و...
  3. آسیب‌شناسی در مبانی و آثار معماری و شهرسازی معاصر ایران از منظر فرهنگی